2018-07-29 07:29:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Az ön ereje integritásából ered

Napi horoszkóp július 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Az ön uralkodó planétája, a Mars feszült fényszöget alkot az Uránusszal, nyugtalan lázongó érzései heves kirohanásokra késztetik önt, különösen azokkal szemben, akik valamilyen módon korlátozni próbálják önt. Legszívesebben szinte mindenkivel szembefordulna a mai napon, és valóban szüksége is van a változásra.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ön vonzódik a művészetekhez, az ötödik házán átvonuló Vénusz a kreativitását segíti kibontakozni. Ma mindenképpen végezzen valamilyen alkotó tevékenységet, vagy kapcsolódjon ki baráti körben.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az ön részéről éles reagálás várható minden kihívást jelentő szituációra vagy megjegyzésre. A mai napon ítélet alkotása kritikus, bizonyos körülmények között szarkasztikus.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Jó lenne, ha érzelmeinek hangot tudna adni, nem pedig elfojtaná őket, ez ma valahogy még sem tud simán menni. Érzelmileg olyan felkavart állapotban van, hogy olyasmit mondhat, amit később megbánhat. A logikus gondolkodás ma nem az erőssége, jobb, ha a fontos döntéseket későbbre halasztja.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ritkán fordul elő, hogy szava ne ébresztene érdeklődést környezetében, de ma ezt nagyon fontoskodóan teszi. Fűnek-fának kéretlenül tanácsot ad. Óvatosan járjon el ügyeiben, kellő tapintat hiányában úgy tűnhet, hogy mindenki ki akar kezdeni önnel.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ideje, hogy kicsit felhívja magára a figyelmet, felvegye legszebb ruháját, elmenjen valahová szórakozni, besöpörje a bókokat – fantasztikusan fog kinézni. Lehet, ma egy kicsit mélyebben belenyúl a pénztárcájába, de csupa élvezetes dolgokra fog költeni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az ön ötödik sorsterületén tranzitál a Hold a Vízöntő jegyében, ami önnek rengeteg mágnességet kölcsönöz, ön élvezheti is a rivaldafényt. Konfliktusok merülhetnek fel a mélyebb emberi kapcsolatok iránti igény, és az ezekért kényszerűen meghozandó áldozatok miatt.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Otthonában sok feszültség és agyonhajszoltság tapasztalható, ami fejfájáshoz vezethet. Halassza el a fontos döntéseket! Lázongó érzései heves kirohanásokra ragadtatják önt.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma úgy érzi elveszítette egyik barátját, csalódott benne és ön pedig mélyen megbántva érzi magát. Valószínűleg félrevezette önt. Fogalmazzon világosan és tárgyszerűen minden érintkezéskor.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Az ön ereje integritásából ered, és abból, hogy vállalja tetteiért, választásaiért, döntéseiért a felelősséget. Minden választásban kockázat rejlik, de az ön alap életfelfogása, hogy a becsület hosszú távon mindig kifizetődik, és ez így is van. Ön az egész zodiákus legfelelősségteljesebb jegye.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ez nem egy alkalmas nap arra, hogy tiszta logikát igénylő tárgyalásokba bocsátkozzon, vagy vitába szálljon. Érzelmei és józan megfontolásai konfliktusba kerülhetnek ilyenkor.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma önnek az ösztönös megérzéseit a józan gondolkodással kell kombinálnia. Érdemes fontolóra venni kisebb változásokat az életritmusban. Sajnos ön kénytelen kisebb családi vitákba bonyolódni, és rendeznie kell, gyerekekkel, szülőkkel vagy rokonokkal kapcsolatban felmerülő gondokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: